Omheining

Paardenomheining moet op de eerste plaats veilig zijn. Of je nu kiest voor lint, koord, kunststof of hout. Als we het over hout hebben dan hebben we het over FSC grenenhout. Ons grenen wordt gedroogd en dan onder druk geïmpregneerd. Zo bereiken we wel 25 jaar bescherming tegen schimmel en rot. De meeste omheining kunnen we machinaal zetten.

63 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Houten omheining paarden

Onze houten omheiningen zijn veilig voor jouw paarden en bieden een duurzame afbakening voor paardenweiden. Ze voegen tevens een esthetisch element toe aan jouw terrein door de warme uitstraling van hout te combineren met duurzaamheid.

Omheining paardenweiden van Horsefriend: kies voor veiligheid

Wanneer het aankomt op het creëren van veilige paardenweiden, staan onze omheiningen garant voor optimale bescherming. Of je nu kiest voor hout of metaal, onze paardenomheiningen zijn ontworpen met het welzijn van jouw paarden in gedachten.

Metalen omheining paardenweide

Voor wie op zoek is naar maximale duurzaamheid, bieden onze metalen omheiningen de perfecte oplossing. Bestand tegen weer en wind, zorgen deze robuuste omheiningen voor een langdurige bescherming van jouw paardenweiden.

Losse palen en liggers voor flexibiliteit

Bouw de ideale omheining op maat met onze losse palen en liggers. Hiermee heb je volledige flexibiliteit bij het ontwerpen van een omheining die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van jouw paarden.

Lint en koord

Naast houten omheiningen, metalen omheiningen en palen en liggers bieden wij op onze website ook lint en koord voor jouw paardenweide aan. Denk hierbij aan koppelingen voor schrikstroom, maar ook elastische poortafsluiters.

Omheining aanschaffen bij Horsefriend

Bekijk ons assortiment en ontdek de veelzijdigheid van onze paardenomheiningen. Of je nu gaat voor de natuurlijke uitstraling van hout, de robuustheid van metaal, of zelf een omheining wilt samenstellen met losse palen en liggers – bij ons vind je de ideale oplossing voor een veilige en stijlvolle paardenomheining.