Opschroef

Opschroef omheining paarden kopen? Deze vind je bij Horsefriend.nl! Een essentieel onderdeel van het creëren van een veilige omgeving voor je paarden is het kiezen van de juiste omheining. Een opschroef omheining is een klassieke omheining waarbij de palen en planken stevig aan elkaar worden bevestigd door middel van schroeven. Ontdek hieronder onze opschroef omheiningen voor jouw paard.

3 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Wat is opschroef omheining?

Een opschroef omheining is een traditionele en betrouwbare omheiningsoptie voor paarden, waarbij houten planken stevig aan de palen worden bevestigd met behulp van schroeven. Deze omheining staat bekend om haar duurzaamheid en solide constructie, waardoor ze een veilige en vertrouwde keuze is voor het omheinen van paardenweiden en paddocks. Je kunt hierdoor je paarden veilig in de weide laten lopen.

Waarom kiezen voor opschroef omheining van Horsefriend?

Bij Horsefriend heb je keuze uit verschillende opschroef omheining, waardoor er altijd een passende oplossing voor jouw paarden tussen zit. Zo heb je de keuze uit zowel ronde als vierkante palen en halfronde liggers en afgeronde liggers. Daarnaast zijn de randen van de palen afgeschuind, waardoor er minder snel vocht in de palen trekt. Onze vierkante palen zijn kwartiers gezaagd, waardoor deze niet gaan scheuren en niet krom gaan trekken. Het materiaal dat gebruikt wordt voor onze opschroef omheining is Noord en Noord-Oost Europees grenen. Dit hout is zeer duurzaam en heeft een grote dichtheid.

Opschroef omheining kopen bij Horsefriend

De opschroef omheining van Horsefriend worden verduurzaamd onder druk. Dit houdt in dat het hout voor de behandeling wordt gedroogd. De impregneervloeistoffen zorgen ervoor dat de levensduur van het hout beschermt wordt tegen insecten en schimmels. Horsefriend levert een compleet pakket voor jouw weide. Naast onze opschroef omheining is het mogelijk om bij Horsefriend houten omheiningen, doorsteek omheiningen, kastanje omheiningen en poorten en schrikstroom aan te schaffen. Mocht een andere uitvoering gewenst zijn of heb je speciale wensen, dan kun je bij ons een offerte aanvragen. Wij maken graag een voorstel. Mocht je meer informatie willen over opschroef omheiningen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.