Ramen

Stalramen zijn essentieel in elke paardenstal, omdat ze licht, lucht en zicht voor je paarden bieden. Verken ons ruime assortiment stalramen, zorgvuldig ontworpen om aan de eisen van paardenstallen te voldoen. Kies voor comfort en gezondheid. Al onze ramen worden voorzien van veiligheidsglas. Daarmee garanderen wij levenslang helder licht en zicht.

4 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Bekijk ons assortiment stalramen voor paardenstallen

Stalramen zijn een cruciaal element in elke paardenstal. Ze bieden niet alleen licht en ventilatie, maar dragen ook bij aan het comfort en de gezondheid van je paarden. Ontdek ons uitgebreide assortiment stalramen, speciaal ontworpen om aan de eisen van moderne paardenstallen te voldoen.

Materialen stalramen

Onze stalramen zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. De stalramen zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en vereisen weinig onderhoud. Met onze stalramen heeft jouw paard voldoende daglicht in zijn stal en kun je op een goede manier ventileren. Ook bij stormachtig weer of zware regenval. Door al onze ramen te voorzien van veiligheidsglas kunnen we garanderen dat het zicht helder blijft. In tegenstelling tot plexiglas dat in de loop van de tijd in kwaliteit achteruit gaat. Natuurlijk wordt het glas vakkundig gezet in een alu/rubber profiel. De ramen en luiken worden afgewerkt met degelijk hang en sluitwerk. Onze gepoedercoate ramen worden geleverd met volledig RVS scharnieren en sluitingen.

Soorten stalramen

Ons assortiment stalramen bestaat uit diverse soorten vensters en luiken. Onze verschillende soorten ramen kunnen de functionaliteit en esthetiek van je paardenstal beïnvloeden. Een vast venster biedt licht en uitzicht, maar kan niet worden geopend. Een draaivenster opent horizontaal voor ventilatie. Een draai-kiepvenster kan zowel horizontaal draaien als kiepen, waardoor het geschikt is voor zowel ventilatie als volledige opening. Een draailuik is een beweegbaar paneel met planken (hout of kunststof) dat kan worden geopend. De opening kan eventueel worden uitgerust met een zgn weefrek.

Stalramen kopen bij Horsefriend

Als je op zoek bent naar een stalraam voor jou stal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bevat zowel vensters als luiken voor een paardenstal. Bekijk ons aanbod en kies de stalraam die het beste bij jouw situatie aansluit.

Ben je naast een stalraam ook op zoek naar andere toevoegingen voor jouw stal? Neem dan een kijkje naar onze andere assortimenten. Van deuren tot aan binnenboxen.