Dekbokken

Dekbok nodig? Deze vind je op Horsefriend.nl! Heb jij een hengstenhouderij en ben je op zoek naar een veilige en robuuste fantoom? Kijk dan eens naar de onderstaande artikelen.

2 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Ontdek ons assortiment dekbokken

Deze dummy mare is gemaakt van stevig gegalvaniseerd ijzerwerk, en vakkundig bekleed met prachtig soepel leder. Kwaliteit en vakmanschap komen hier samen.

Verstelbare dekbok

De dekbok of fantoom is fantoom (kunstmerrie) en in hoogte verstelbaar zodat deze aangepast kan worden aan de hengst.

Waarom onze dekbok?

  • Veiligheid voor de hengst door de zware constructie.
  • Comfort voor de hengst door het vakkundig aangebrachte zachte leer.
  • Duurzaamheid: Gemaakt om lang mee te gaan, bespaart onze dekbokken je op lange termijn kosten.
  • Aanpasbaarheid: Onze dekbokken kunnen worden aangepast aan de hoogte van je hengst. Een bijtring is optioneel beschikbaar.
  • Eenvoudige installatie: Met minimale inspanning kun je een veilige omgeving voor jouw hengsten creëren.

Dekbokken kopen bij Horsefriend

Onze dekbok is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen de kracht van zelfs de grootste hengsten. Daarnaast Is onze dekbok ontworpen met aandacht voor veiligheid. Zachte afgeronde hoeken en geen scherpe randen om letsel te voorkomen. Het gebruik van hoogwaardige soepel gelooid leer zorgt ervoor dat ze bestand is tegen slijtage en jarenlang meegaat. Naast een dekbok kun je op onze webshop ook terecht voor onder andere behandelboxen, vloeren en recoveryruimtes.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van de perfecte professionele omgeving voor de paarden van jouw klanten.