Boxen en Stallen

Onze Missie? Ieder paard goede huisvesting.
Doordat wij ons volledig toeleggen op de huisvesting van paarden kunnen wij alles dat te maken heeft met Stallen, Omheining en Inrichting voor onze klanten verzorgen.

94 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

De perfecte paarden stal voor jouw paard

Kiezen voor een stal gaat over keuzes maken voor jouw paard. Hoe wil je je paard huisvesten? Wat zijn de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Met welk doel ga je bouwen? Welke materialen spreken je aan? Wat past bij jouw paard? De mogelijkheden zijn haast ontelbaar.

We gaan graag met je in gesprek om samen alle opties te bekijken en een oplossing te vinden die het best bij jou en jouw paard(en) past. We weten als geen ander waar we op moeten letten om boxen af te leveren waar je iedere dag plezier van heeft en waarvan je je geen zorgen over veiligheid en comfort hoeft te maken.

Wij bouwen met even veel plezier aan een enkele ponybox als aan een complete luxe accomodatie. Van het eerste idee, tot de definitieve tekening, de uitvoering en de oplevering. Wanneer je wilt kunnen we alles voor je verzorgen.

In onze webshop presenteren we een aantal modellen en uitvoeringen. Kijk ook eens bij de referenties. Daar kom je klanten tegen die recent een project door Horsefriend hebben laten uitvoeren.

In materiaal en afwerking leggen wij de lat hoog terwijl de prijs van onze paardenboxen toch zeer concurrerend is. Of het nu om een complete inrichting van een grote professionele accommodatie gaat of om een enkele schuilstal, U kunt er van op aan dat wij alles op alles zetten om gewoon de beste paardenbox af te leveren. Huisvesting voor paarden is namelijk ons vak.

Paardenboxen

Paardenboxen zijn er in veel verschillende varianten. Binnenboxen, buitenboxen, tijdelijke boxen, standaard, maatwerk, basis of luxe… (Bijna) alles is mogelijk. Bij Horsefriend Products B.V. weten we waar we over praten. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en leveren van paardenboxen. Daarnaast zijn ze zelf paardenliefhebbers pur sang. Ze gaan graag met je in gesprek om samen alle opties te bekijken en een oplossing te vinden die het best bij jou en jouw paard(en) past. Ze weten als geen ander waar ze op moeten letten om boxen af te leveren waar je iedere dag plezier van hebt en waarvan je je geen zorgen over veiligheid en comfort hoeft te maken. In materiaal en afwerking leggen wij de lat hoog terwijl de prijs van onze paardenboxen toch zeer concurrerend is. Of het nu om een complete inrichting van een grote professionele accommodatie gaat of om een enkele schuilstal, U kunt er van op aan dat wij alles op alles zetten om gewoon de beste paardenstal af te leveren. Huisvesting voor paarden is namelijk ons vak….