Beoband

Beoband kopen? Bij Horsefriend zit je goed! Beoband wordt gebruikt voor het afrasteren van de paardenweide en wordt vooral gebruikt in de paardenhouderij. Ontdek het assortiment Beoband hieronder.

5 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Wat is Beoband?

Beoband wordt zowel in Nederland als Europa en gebieden als Japan, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland gebruikt om de paardenweide af te rasteren. Beoband is een band van polyester bedekt met PVC, waardoor het bestand is tegen temperaturen tot 50 graden Celsius. De volgende drie punten staan centraal bij Beoband: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Beoband omheining: de voordelen

Aan de Beoband zitten verschillende voordelen.

  • Veiligheid: Het kiezen voor een Beoband is een veilige optie. De Beoband bevat geen scherpe of harde delen, staat altijd strak gespannen en zal nooit doorhangen. Daarnaast is de Beoband eenvoudig te bevestigen met veilig afgewerkte Hol-bol aluminium strips. Om ervoor te zorgen dat er geen scheuren ontstaan tegen band en paal, raden wij aan om een stroomkoordje toe te voegen tussen de Beo-banden. Bij te hoge spanning zal dit stroomkoortje knappen. Extra veilig voor je paarden dus!
  • Ongevoelig voor UV-straling: De Beoband is ongevoelig voor UV-straling. Dit zorgt ervoor dat de Beoband erg lang meegaat
    Duurzaam: De Beoband is een duurzame afzetting, aangezien deze bestand is tegen extreme hitte, kou, zuren en uv-straling.

Toepassingen voor Beoband

De Beoband is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan het afrasteren van weilanden, stapmolens, rijbakken en paddocks. Ook is de Beoband geschikt voor manege of longeerbakken en zelfs is recovery ruimtes. Erg veelzijdig dus!

Beoband kopen bij Horsefriend

Beoband is te verkrijgen in de kleur zwart. Mocht je willen kiezen voor een andere kleur, dan is dit geen probleem. De kleuren groen en wit zijn bij ons op aanvraag te verkrijgen. De Beoband wordt geleverd op rollen van 50 of 100 meter. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor afwijkende formaten. Hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Op onze webshop kun je naast een Beoband afrastering ook kiezen voor andere soorten omheiningen. Je hebt hierbij de keuze uit kunststof omheiningen, maar ook houten omheiningen zoals doorsteek omheiningen en opschroef omheiningen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Wij helpen je graag verder.