Veilig online betalen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL
Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door de banken in Nederland. Betalen via iDEAL is veilig, simpel en snel online betalen in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Betaling vooraf op factuur
Indien je voor deze optie kiest wordt de factuur na de verwerking van uw bestelling opgesteld. De factuur wordt vervolgens per email verzonden.
Het totaalbedrag kan dan overgemaakt worden via internetbankieren, zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven zal uw bestelling verder behandeld en verstuurd worden.

Belfius Direct Net
Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Belfius Direct Net. U wordt doorgelinkt naar de vertrouwde omgeving van uw bank en kunt hier de betaling uitvoeren.

SOFORT Banking
Met SOFORT Banking is het voor klanten uit vrijwel geheel Europa mogelijk eenvoudig te betalen met de eigen vertrouwde gegevens van internetbankieren. Een apart SOFORT account is niet nodig. Het is één van de populairste betaalmethodes in Duitsland en daarnaast beschikbaar in Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Nederland, Groot-Britannië, Italië, Spanje, Polen, Hongarije, Slowakije en Tsjechië.

De KBC/CBC
Is een online betaalmethode voor Belgische klanten van KBC en CBC, de grootste consumentenbanken van België. Door gebruik te maken van de KBC/CBC-betaalknop kunnen je klanten bestellingen rechtstreeks betalen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.

Bancontact/Mister Cash
Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. U kunt betalen met een Bancontact / Mister Cash-kaart van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank. U betaalt in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

  • Al méér dan 30 jaar voor paardenhouders
  • Advies uit de praktijk
  • Uitsluitend kwaliteitsproducten
9.5 van 10 / 476 beoordelingen