Doorsteek

Doorsteek omheining aanschaffen voor jouw paarden? Dan ben je bij onze webshop aan het goede adres! De liggers worden bij een doorsteek omheining door de palen gestoken. Ontdek ons assortiment aan doorsteek omheiningen hieronder.

5 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Wat is een doorsteek omheining?

Een doorsteek omheining is een type omheining dat bestaat uit houten planken die door de palen heen steken. Dit zorgt voor een stevige constructie die geschikt is voor verschillende soorten terreinen en weersomstandigheden. Door de stevige bevestiging biedt een doorsteek omheining een veilige omgeving voor paarden

Voordelen omheining doorsteek

Aan een doorsteek omheining zitten verschillende voordelen:

  • Veiligheid: De stevige constructie van houten doorsteek omheiningen minimaliseert het risico op verwondingen voor paarden, doordat er minder kans is op loszittende delen of scherpe randen.
  • Duurzaamheid: Houten omheiningen zijn van nature duurzaam en gaan lang mee, mits goed onderhouden. Doorsteek omheiningen van kwaliteitshout kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze aan schoonheid en functionaliteit inboeten.
  • Esthetiek: Doorsteek omheiningen hebben een klassiek uiterlijk en een landelijke uitstraling. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen zoals weilanden, een stukje omheining om een tuin of voor het afzetten van een rijbaan.

Doorsteek omheining rond

Bij Horsefriend kun je terecht voor een doorsteek omheining rond door rond of een doorsteek omheining recht door rond. Een ronde door ronde omheining wordt vaak toegepast voor een rijbak, paardenweide, dressuurbak of paddock. Het betreft een doorsteek omheining waarbij de horizontale liggers door de verticale palen gaan. Hierbij zijn zowel de palen als liggers rond van vorm. Ook hebben rond door rond omheiningen een stevige constructie en zijn deze makkelijk te plaatsen. Recht door ronde omheiningen zijn ronde palen met rechte liggers. Een mooie combinatie van strakke afgeronde liggers en klassieke ronde staanders. Deze doorsteek omheiningen zijn ook te gebruiken voor verschillende toepassingen.

Houten doorsteek omheining kopen bij Horsefriend

Je kunt bij Horsefriend niet alleen terecht voor doorsteek omheiningen, maar ook voor houten omheiningen, poorten en kastanje omheiningen. Er is voor ieder wat wils. Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken, dan helpen wij je hier graag bij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of de mogelijkheden.