Kunststof

Kunststof omheining aanschaffen? Deze zijn te verkrijgen op Horsefriend.nl! Een kunststof omheining zorgt voor een veilige afrastering van je paardenwei, rijbak of tuin. Bovendien heb je door de lange levensduur jaren plezier van een kunststof omheining. Bekijk hieronder ons aanbod van kunststof omheiningen.

6 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Wat zijn kunststof omheiningen?

Kunststof omheiningen zijn afrasteringen gemaakt van synthetische materialen, zoals PVC (polyvinylchloride) en gerecycled kunststof. Deze omheiningen worden vaak gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder het omheinen van paardenweiden, tuinen, percelen en andere terreinen. Onze Equisafe kunststof omheining is geïntegreerd met schrikstroom, waardoor een strakke afwerking ontstaat en je geen last meer hebt van losse schrikstroomdraadjes.

Voordelen omheining kunststof

Er zitten verschillende voordelen aan een kunststof omheining.

  • Duurzaamheid: Kunststof omheiningen zijn zeer duurzaam. Ze roesten niet zoals metalen omheiningen en zijn bestand tegen rot en insectenplagen, waardoor ze lang meegaan zonder veel onderhoud.
  • Veiligheid: Kunststof omheiningen voelen glad aan en hebben geen scherpe randen of uitsteeksels die verwondingen kunnen veroorzaken bij mens of dier. Dit maakt ze veilig voor gebruik in omgevingen met dieren, zoals paardenweiden.
  • Gemakkelijk te reinigen: Kunststof omheiningen kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en zeep, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Dit is vooral handig in omgevingen met dieren waar regelmatige reiniging nodig is.
  • Esthetisch aantrekkelijk: Kunststof omheiningen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals Equisafe kunststof en hard PVC. De Equisafe kunststof omheiningen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en donkerbruin. Hierdoor passen ze bij verschillende omgevingen en esthetische voorkeuren.
  • Milieuvriendelijk: Onze Equisafe kunststof omheining is gemaakt van gerecycled kunststof en zijn zelf ook recyclebaar, wat bijdraagt aan een milieubewuste keuze.
  • Kostenbesparend op lange termijn: Hoewel kunststof omheiningen mogelijk duurder zijn in de aanschaf dan bijvoorbeeld houten omheiningen, kunnen ze op lange termijn kostenbesparend zijn vanwege hun langere levensduur en lagere onderhoudsvereisten.

Kunststof paardenomheining aanschaffen bij Horsefriend

Naast kunststof omheiningen vind je op Horsefriend.nl ook andere soorten omheiningen voor jouw paardenweide. Kies bijvoorbeeld voor opschroef omheiningen, die bestaan uit planken die direct op bestaande palen worden geschroefd. Of ga voor doorsteek omheiningen, waarbij je de planken door de palen heen steekt. Ook is het mogelijk om kastanje omheiningen aan te schaffen. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!