Houten Poorten

Ontdek de hoogwaardige weidepoorten van Horsefriend. De perfecte balans tussen veiligheid, stijl en functionaliteit voor jouw weide. Onze poorten zijn ontworpen met aandacht voor detail. De weidehekken bieden een veilige omgeving voor jouw paarden. Ga voor een beetje rustieke charme met onze Engelse veldhekken. Of kies voor een robuuste standaard poort die eventueel voor jou op maat gemaakt kan worden en kan worden voorzien van opties als gaas en schrikstroom.

17 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Waarom kiezen voor weidepoort hout

Onze houten weidepoorten zijn vakkundig vervaardigd in onze eigen werkplaats. Ook zijn deze handgemaakt van grenen hout. Daarnaast zijn de houten poorten bestand tegen houtaantastende organismen, schimmels en verschillende weersomstandigheden, wat ervoor zorgt dat deze zeer duurzaam zijn. Houten poorten passen goed in landelijke omgevingen en bieden een natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke uitstraling. Bovendien zijn onze houten poorten stevig en robuust, waardoor ze een effectieve barrière vormen om paarden binnen de weide te houden en ongewenste indringers buiten te houden.

Wat zijn Engelse poorten?

Engelse poorten, ook wel bekend als Engelse veldpoorten, universal gate of hunting gate) zijn populaire keuzes voor het afsluiten van paardenweiden vanwege hun duurzaamheid en esthetiek. Ook geven Engelse poorten een landelijke en authentieke uitstraling aan ieder perceel. Engelse poorten kunnen geplaatst worden bij weideomheiningen voor paarden, maar ook voor andere diersoorten. Op onze webshop kun je terecht voor zowel enkele als dubbele poorten.

  • Enkele Engelse poort: Dit is een eenvoudige, enkele poort die breed genoeg is om paarden gemakkelijk door te laten. Ze zijn gemaakt van grenen hout en zijn voorzien van traditionele diagonale dwarsbalken voor extra stevigheid.
  • Dubbele Engelse poort: Dit zijn twee poorten die in het midden samenkomen. Dubbele poorten zijn handig voor bredere openingen en bieden de flexibiliteit om slechts één poort te openen als dat nodig is. Wederom zijn onze dubbele poorten gemaakt van grenen hout en hebben dezelfde traditionele stijl als enkele poorten.

Houten weidepoorten kopen bij Horsefriend.nl

Het is mogelijk om onze houten poort paardenweide aan te schaffen in diverse afmetingen. Zowel onze dubbele als enkele poorten worden geleverd met verstelbaar hang- en sluitwerk. Hierdoor is het mogelijk om de poorten eenvoudig te bevestigen aan stevige poortpalen.
Op onze website kun je niet alleen terecht voor houten weidepoorten, maar ook voor opschroef omheiningen en doorsteek omheiningen.

Maatwerk voor weidepoort hout

We zijn ons ervan bewust dat er situaties zijn waarin maatwerk vereist is. Daarom staan we open voor aanpassingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften, zoals wijzigingen in de afstand tussen de liggers, het integreren van schrikdraad en gaas, of andere vereisten die je hebt. Laat ons weten welke aanpassingen je nodig hebt wanneer je een offerte aanvraagt. We zullen dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakt voorstel voor je samenstellen.