Horsefloor gietvloeren

Als paardenliefhebber weet je dat het welzijn van jouw kostbare viervoeters de hoogste prioriteit heeft. Een essentieel onderdeel van een veilige en comfortabele omgeving voor je paarden is de vloer in hun stal en trailer. Daarom presenteren wij met trots ons uitgebreide assortiment waterdichte rubberen gietvloeren, speciaal ontworpen voor paardenstallen en paardentrailers, vrachtwagens en op andere plaatsen waar een slipvrije, naadloze en waterdichte vloer gewenst is.

2 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Waarom een rubber gietvloer paardentrailer?

Onze rubberen gietvloeren bieden talloze voordelen voor jouw paarden en jezelf. Allereerst is rubber een uitstekende antislip materiaal, wat essentieel is om verwondingen en uitglijden te voorkomen. Dit zorgt voor een veilige omgeving voor zowel paarden als verzorgers. Bovendien biedt een rubberen gietvloer uitstekende demping, wat de gewrichten en hoeven van uw paarden beschermt tegen harde ondergronden.

Perfect voor paardenstallen en paardentrailers

Onze Horsefloor gietvloeren zijn zeer geschikt voor paardenstallen. Er kan geen mest, vuil of urine onder de vloer komen waardoor er minder kans is op infectiehaarden, stand en schimmelvorming. Onze rubberen gietvloeren zijn niet alleen geschikt voor stallen, maar ook voor paardentrailers. Ze zijn duurzaam, slijtvast en gemakkelijk te reinigen, waardoor ze ideaal zijn voor trailers die onderweg vaak worden gebruikt. De antislip eigenschappen van de vloer zorgen voor stabiliteit tijdens het transport, wat de stress voor je paarden minimaliseert. Bovendien kunnen ze gemakkelijk gereinigd worden.

Horsefloor rubbergietvloer van Horsefriend

Als je op zoek bent naar duurzame, comfortabele en veilige vloeroplossingen voor jouw paardenstallen en -trailers, hoeft je niet verder te zoeken. Bekijk ons assortiment rubberen gietvloeren vandaag nog en zorg ervoor dat je paarden in de best mogelijke omgeving kunnen leven.

Naast een Horsefloor rubber gietvloer kun je op onze webshop ook PVC vloeren, rubberen vloeren en Comfortstall vloeren aanschaffen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Ons team staat voor je klaar.