Retourneren

 

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen, het zogenaamde herroepingsrecht. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor het retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je vooraf contact op te nemen via info@horsefriend.nl.

Wij zullen je na de retour ontvangst het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten. Producten die op jouw verzoek zijn aangepast worden niet teruggenomen. Transport in overleg. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op B2B verkopen. Zakelijke klanten kunnen een verzoek tot retourname doen. Wanneer dit verzoek (schriftelijk) wordt gehonoreerd worden ook de eventuele kosten van retourname vermeld (bijv. restocking fee en/of administratiekosten).

  • Al méér dan 30 jaar voor paardenhouders
  • Advies uit de praktijk
  • Uitsluitend kwaliteitsproducten
9.5 van 10 / 476 beoordelingen