Tussenwanden

Onze tussenwanden bieden een veilige afscheiding tussen individuele paarden. Indien mogelijk zorgen wij ervoor dat paarden onderling contact kunnen hebben. Een goede keuze is dan één van de zogenaamde combinatie wanden met spijlen en desgewenst een stukje gesloten om voernijd te voorkomen. Net als alle stalwanden zijn onze tussenwanden ook in verschillende uitvoeringen en prijsklassen te krijgen.

4 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Bekijk ons assortiment tussenwanden voor paardenboxen

Ben je op zoek naar een tussenwand voor jouw stalling? Bekijk dan ons volledige assortiment met tussenwanden. Met de juiste tussenwanden creëer je een comfortabele leefruimte voor je paard en zorg je er ook voor dat jouw stal praktisch ingedeeld is. Ons assortiment biedt veel voorwanden voor paardenboxen die goed aansluiten bij een tussenwand. En we draaien onze hand niet om voor volledig draaibare of uitschuifbare wanden.

Tussenwanden van Horsefriend

Tussenwanden zijn erg belangrijk bij het stallen van paarden. Het zorgt ervoor dat de paarden een eigen leefomgeving krijgen. Onze tussenwanden voor paardenboxen zijn gemaakt van sterke materialen die ook meteen de uitstraling van jouw stal kunnen bevorderen. Ons assortiment biedt zowel volledige tussenwanden aan, waarbij het paard volledig is afgeschermd. Ons assortiment biedt ook een ander alternatief aan, namelijk halfopen tussenwanden. Deze tussenwanden zijn voor de helft afgeschermd, waardoor er meer licht in de stal komt.

Tussenwand voor paardenboxen kopen

Bij Horsefriend begrijpen we dat elke paardenstal uniek is. Met onze ervaring in het leveren van stal oplossingen kunnen we je begeleiden bij het kiezen van de perfecte tussenwanden en voorwanden die passen bij de grootte van je stal en het aantal paarden dat je hebt.

Zoek je naast een tussenwand ook naar andere toevoegingen voor jouw stal? Dan ben je aan het juiste adres. Wij hebben meerdere assortimenten aan toevoegingen die jouw stal compleet maken. Bekijk ons assortiment ramen en deuren, binnenbox en ons assortiment decoratie en verlichting.