Over ons

Horsefriend Products. Een internationaal werkend bedrijf met een groot hart voor paarden.

Je vindt ons bedrijf in Twente, paardenregio bij uitstek. Gebouwd op kennis, ervaring , deskundigheid en Twentse nuchterheid. Of je nu gebruik maakt van onze webshop, een kopje koffie komt drinken in onze showroom of een van onze adviseurs op locatie ontvangt. Je zult merken dat de liefde voor het paard bij onze medewerkers voor op staat.

Zowel voor de professionele paardenhouderij als voor de meer hobbymatige liefhebber zijn we de aangewezen partner op het gebied van stallen, omheining en inrichting. Of je nu een complete sportaccommodatie laat inrichten, jouw droomstal laat bouwen, een paardenkliniek laat inrichten of een losse zadelhouder besteld in de webshop, je kunt er op vertrouwen dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Bij Horsefriend weten we uit de praktijk wat jij nodig hebt.

Onze praktijkervaring zetten we graag in om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. We kunnen je uitgebreide informatie geven over al onze producten. Wij weten als geen ander welke overwegingen een paardenhouder maakt om te kiezen voor een bepaalde omheining, een type stal of inrichtingscomponenten.

Omdat wij ’t belangrijk vinden dat jij zo veel mogelijk tijd over houdt om met je paard(en) door te brengen bieden wij een totaal pakket. Alles op het gebied van paardenhuisvesting onder één dak.

 

Jouw Horsefriend

Onze bekendste productenlijnen; Stallen, Omheining, Inrichting, Stapmolens, Solaria, Vloer en Wandbekleding zijn in de webshop ruim vertegenwoordigd. Springmateriaal en ander sport en spelmateriaal wordt op de markt gebracht onder ons eigen merk; Jumps4life®.

Een aantal van onze producten mogen het label HF-original dragen. In die serie vindt je bijvoorbeeld HF-solaria, HF-trainingsmolens en onze bekende Horsefloor®. De HF-original producten worden in eigenbeheer ontworpen en gefabriceerd. Ze worden internationaal erg gewaardeerd door veel verschillende paarden liefhebbers.

Specialist zijn met zo’n breed assortiment, kan dat ? Ja dat kan! Ons Horsefriend-team is zelf al jaren actief met paarden. Onze medewerkers hebben hun sporen verdient op sportief gebied, als (spring)ruiter, als fokker, als menner of als recreatieruiter en weten goed hoe de dagelijkse praktijk van een paardenhouder er uit ziet.

Onze expertise, aandacht, kwaliteit en service vallen op bij zowel de professional als de recreant in binnen- en buitenland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Tot onze klantenkring mogen we bekende stallen, in veel verschillende landen, rekenen.

Wij ontmoeten je graag in onze gezellige showroom of bij jou op stal!

Neem contact op

 

NIEUWE HORSEFRIEND

Ben jij een paardenliefhebber of op een andere manier enthousiast voor dieren en op zoek naar een baan als montagemedewerker? Ben jij een techneut die een positieve instelling heeft, de handen uit de mouwen wil steken en die dezelfde Twentse nuchterheid heeft als de rest van de Horsefriends dan dagen wij je uit om te solliciteren. Wie weet kun je aansluiten bij het Horsefriend Team en voor onze klanten mooie projecten realiseren.

Ons dagelijkse team wordt regelmatig aangevuld met medewerkers uit onze vaste ZZP-poule.
Stuk voor stuk kanjers die hun mannetje staan in de montage.

Ons doel is het creëren van de beste oplossing voor uw paard

Neem contact op
  • Al méér dan 30 jaar voor paardenhouders
  • Advies uit de praktijk
  • Uitsluitend kwaliteitsproducten
9.5 van 10 / 476 beoordelingen