Verzendkosten

1. Producten: Geringe afwijkingen in kleur, ontwerp en kwaliteit, anders dan vermeld, zijn niet uit te sluiten. Recht om technische veranderingen en uitvoeringen van de producten door te voeren is aan ons. Prijzen zijn onder voorbehoud.
2. Levertijden: Uit voorraad, anders 2 à 3 weken na opdracht. Bij in gebreke blijven van toeleveranciers wordt uw order gedeeltelijk uitgeleverd of als backorder genoteerd.
3. Retourzendingen: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na de annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen, het zogenaamde herroepingsrecht. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk – in de orginele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@horsefriend.nl. Wij zullen u na de retour ontvangst het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten. Producten die op uw verzoek zijn aangepast worden niet teruggenomen. Transport in overleg. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op B2B verkopen. Zakelijke klanten kunnen een verzoek tot retourname doen. Wanneer dit verzoek (schriftelijk) wordt gehonoreerd worden ook de eventuele kosten van retourname vermeld (bijv. restocking fee en/of administratiekosten).
4. Verzendkosten: Onze producten worden aan huis bezorgd door diverse transportbedrijven. De kosten hiervoor vermelden wij separaat op de factuur. Paketten worden door de pakketbezorgers afgeleverd aan de voordeur. Volumegoederen worden door een transportbedrijf  ongelost op locatie geleverd. Lossen wordt door de ontvanger uitgevoerd hiervoor dient een toepasselijk losmiddel (voorlader, heftruck etc etc) aanwezig te zijn. Het terrein moet toegankelijk zijn voor vrachtvervoer. Mocht U twijfelen aan de bereikbaarheid of geen losmiddel ter beschikking hebben dan graag vooraf overleg met onze transportafdeling om een zo efficient mogelijke oplossing te vinden.