Aanbieding!

H.I.P. draagbare rode lamp 4.0 (Rood licht therapie)

Artikelnummer: 23001

Producteenheid: per stuk€106,61 79,34 excl. BTW

129,00 96,00 incl. BTW

Categorie:

Maak kennis met de revolutionaire H.I.P. Light Bulb 4.0, de nieuwste toevoeging aan onze H.I.P. Light 4.0-generatie, speciaal ontworpen voor zowel paarden als mensen. Deze krachtige lamp maakt gebruik van een geavanceerd lichtspectrum met in totaal vier verschillende golflengtes. Met meer dan 50% extra LED’s en individuele LED’s die nog krachtiger zijn en een nog intensere bestraling bieden, is deze lamp perfect voor effectieve lokale lichttherapie bij pijnlijke gewrichten, overbelaste pezen, gespannen spieren en nog veel meer.

De H.I.P. Light Bulb 4.0 bevat maar liefst 18 krachtige LED’s met vier verschillende golflengtes – 660, 670, 830 en 850 nm. Deze lamp maakt gebruik van dezelfde unieke technologie als onze generatie 4.0 panelen.

Waarom maken we gebruik van vier golflengtes? Het rode en nabij-infrarode spectrum bestaan nu elk uit een combinatie van twee golflengtes. De eerste twee golflengtes, 660 nm (rood) en 850 nm (nabij-infrarood), zijn bekend en bewezen in de praktijk en wetenschap, en worden ook in andere lampen gebruikt. Echter, wilden we de efficiëntie en effectiviteit nog verder verbeteren en hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar het mechanisme van lichtabsorptie in de mitochondriën. Dit heeft geleid tot de ontdekking van twee nieuwe golflengtes met maximale absorptie en efficiëntie – 670 nm (rood) en 830 nm (nabij-infrarood). We zijn ervan overtuigd dat deze unieke combinatie van vier golflengtes de rode lichttherapie naar ongekende hoogten tilt!

De H.I.P. Light Bulb 4.0 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor deze vrij is van flikkering en de LED’s tijdens de verlichting niet knipperen. De gehele constructie is opnieuw ontworpen en gemaakt van duurzaam matzwart metaal.

Dankzij het compacte formaat is de Bulb 4.0 ideaal voor onderweg en voor lokale therapie van kleinere lichaamsdelen zoals het gezicht, de pols, de elleboog, de knie of zelfs een pijnlijke schouder. Voor het beste resultaat raden we aan om het licht dagelijks 10 tot 20 minuten te gebruiken op een afstand van ongeveer 15 tot 50 cm.

In de verpakking van de Bulb 4.0 vindt u de H.I.P. Light Bulb 4.0 zelf, een stroomkabel met schakelaar, een beschermende bril en een gebruikershandleiding. Dankzij de klassieke E27-schroefdraad kunt u de lamp eenvoudig in elke fitting draaien en gebruiken als avondverlichting zonder verstoring van uw natuurlijke ritme.

Upgrade uw ervaring met lichttherapie met de H.I.P. Light Bulb 4.0 en ontdek de transformerende kracht van deze innovatieve technologie.