Equilume stalverlichting LED lamp

Artikelnummer: 9031101

Producteenheid: per stuk789,00 excl. BTW

954,69 incl. BTW

Categorie:

De Equilume Stable Light biedt het paard biologisch effectief licht in een systeem dat de voordelen van natuurlijk omgevingslicht nabootst voor paarden die in een stal worden gehouden. De tijdgestuurde afgifte van blauw verrijkt wit licht overdag en zacht rood licht ’s nachts met geleidelijke overgangen bij zonsopgang en zonsondergang, die natuurlijke ochtend- en avondschemering nabootsen, creëert de ideale stalomgeving voor uw paard.

De Equilume Stable Light zal helpen de vruchtbaarheid, prestaties en het welzijn van uw paard te maximaliseren door de circadiane en circannuale ritmes op natuurlijke wijze te versterken.

Moderne paardenhuisvesting vereist dat paarden een groot deel van de 24-uursdag binnen doorbrengen, zonder optimaal daglicht te krijgen en vaak verstoord te worden door nachtelijk licht. Deze ritmeverstoring heeft een negatieve invloed op de interne klok van het paard en kan leiden tot verstoorde groei, verminderde immuunrespons, verminderde eetlust en prestatieverlies. De Equilume Stable Light is ontworpen om deze problemen tegen te gaan door het paard biologisch effectief licht te bieden.

Heeft u een besturingseenheid nodig? Besturingseenheden zijn vereist om het stallichtsysteem te bedienen. Een besturingseenheid kan tot 50 stallichten bedienen.

Kenmerken Verbeterde spectrale samenstelling Blauw verrijkt wit breedbandspectrumlicht Rood licht ’s nachts Optimale lichtverdeling Gebruiksvriendelijke, aanpasbare interface Verlaagde energiekosten

Voordelen Verbeterde groei en ontwikkeling bij jonge dieren Verhoogt de spierreceptie op beweging Verhoogt de alertheid overdag Zorgt voor ongestoorde nachtrust De “circulaire” functie verlengt het piekprestatieseizoen Verlengt het dekseizoen voor merries Verlengt het seizoen van optimale vruchtbaarheid voor hengsten Optimaliseert de drachtduur voor merries Optimaliseert de foetusgroei in de baarmoeder voor een betere gezondheid en kracht Stimuleert en behoudt de optimale vachtconditie