SaHoMa dampmasker

Artikelnummer: HM-2001-1

Producteenheid: per stuk755,45 excl. BTW

914,10 incl. BTW

Categorie:
  • Het SaHoMa dampmasker vernevelt direct bij de luchtwegen van het paard zonder tussenkomst van een extra slang of kamer waar verlies van werkzame stoffen kan optreden. De nevel kan door deze nieuwe techniek niet condenseren voor ze wordt ingeademd. Zo kun je er zeker van zijn dat alle medicatie daar komt waar het moet zijn, in de luchtwegen van het paard.
  • Het SaHoMa masker is volledig transparant daardoor is er een goed zicht om de ademhaling. Bij dit doorzichtig masker kun je als eigenaar direct zien als het paard niet goed blijft doorademen.
  • De schuimringen die geleverd worden bij een SaHoMa masker zijn zeer comfortabel, sluiten goed aan en zijn indien nodig in verschillende maten verkrijgbaar. Hierdoor kan voor ieder paard een goede pasvorm verkregen worden. Het is zelfs mogelijk voor individuele gevallen de schuimring zelf wat bij te werken. Door een goedgeplaatste schuimring kan geen nevel ontsnappen.
  • Het SaHoMa masker heeft hele ruime ventilatieopening die voorzien is van een filter zoals we dit inmiddels allemaal kennen van de medische mondkapjes. Het voordeel hiervan is dat het paard heel licht kan ademen en dat eventueel stof uit de omgeving niet mee wordt ingeademd. Voor paarden met astmatische klachten is het vaak moeilijk of zelfs beangstigend om in de ademhaling te worden belemmerd door een te kleine ademhalingsruimte. De goedpassende afdichtring , gecombineerd met de ruime opening met medisch filter zorgt voor een gesloten systeem waarin het paard comfortabel kan doorademen.

Ook voor de eigenaar heeft dit masker een aantal voordelen:

  • De vernevelingseenheid van SaHoMa heeft twee verschillende standen en schakelt automatisch uit. Het apparaat schakelt zich zelf uit zodra er geen hoeveelheid meer in de vernevelaar zit of wordt uitgeschakeld na een door u geselecteerde tijdsperiode.
  • Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar
  • De vernevelcups zijn voordelig in aanschaf

Inhoud set:
vernevelmasker
oplader
bevestigingband
2 medicatiecups
geruisloze besturingseenheid
6 filters
2 afdichtringen voor paarden (optioneel zijn er ook afdichtringen voor veulens en kleine pony’s verkrijgbaar),
transportkoffer
basis reiningingsset

Wij informeren u graag naar de verdere mogelijkheden en werking.