Kunststof solarium; 22 lampen

Artikelnummer: 4013020

Producteenheid: per stuk2.095,00 excl. BTW

2.534,95 incl. BTW

Categorie:

De fraai afgewerkte body van het solarium is standaard voorzien van een donkergroene coating (RAL6009), het reflectievlak is zoals bij alle kunststof solariums uitgevoerd in crème-wit (RAL 9010) om de ontstane warmte beter te reflecteren.
De voorkant is voorzien van een uitsnede, zodat het paard zich vrij kan bewegen onder het solarium.
Het complete solarium is rondom voorzien van afrondingen waardoor de kans op letsel van het paard geminimaliseerd wordt.
De 22 lampen (150 Watt)  zijn in het solarium ingebouwd en dusdanig geplaatst dat het paard de warmte op de juiste spiergroepen ontvangt.

Geen scherpe hoeken

»   230 Volt
»   Zeer goede warmteverdeling
»   Hoger rendement in vergelijking
»   Alle stroomvoerende delen zijn hittebestendig tot 110°C
»   Aluminium lamphouders
»   Ideaal voor wasplaats en natte ruimte
»   Ultralicht en slagvast door de glasvezel-versterkte body
»   Automatische ventilatoren

Het solarium is uitgevoerd in een glasvezel versterkt polyester en is voorzien van een hoge temperatuurbestendige coating tot 90°C. Alle zijden van het solarium zijn afgerond. Het solarium bestaat uit twee delen en is standaard voorzien van ophangpunten. De 4 standaard ingebouwde ventilatoren worden automatisch geschakeld bij een binnentemperatuur van het solarium van 30°C. De lampen zijn ingebouwd in het solarium en uitgevoerd in twee verschillende sterktes en dusdanig geplaatst dat de overgebrachte warmte de juiste spiergroepen van het paard bereikt. De opgewekte infraroodwarmte zorgt er tevens voor dat uw paard sneller droog is na de arbeid en na het afspoelen. Zo heeft het minder kans op kouvatten en krijgt het paard tevens een mooie haarglans.