Flybusters vliegen bestrijdingsysteem; automatisch

Artikelnummer: 4012310

Producteenheid: per m²1.699,50 excl. BTW

2.056,40 incl. BTW

Pompsysteem voor paardenstallen

Ziektes zoals het West-Nijl virus, de ziekte van Lyme en staart- en maneneczeem worden overgebracht door steeds groter wordende plagen van vliegen en muggen. Flybusters heeft hier als enige in Nederland een passend antwoord op, omdat het niet alleen de vliegen effectief bestrijdt, maar het ook onschadelijk is voor mens en dier.

Bovendien is het een 100% natuurlijk en volautomatisch spraysysteem met gebruikers, zoals Jos Lansink, Anky van Grunsven en Paul Schockemöhle. Flybusters heeft als enige in Nederland het registratienummer van het Ctgb voor deze manier van toepassing. Dit betekent dat alleen dit product verneveld mag worden in het veilige en automatische spraysysteem in aanwezigheid van mens en dier. In de strijd tegen chemicaliën en synthetische pesticides die schadelijke resten achterlaten, biedt Flybusters de oplossing.

Het totaal pakket

Wij willen graag met u samenwerken om de vliegen in uw stal te bestrijden. Wij bieden u een totaal pakket aan.

Techniek: Automatische vernevelingsysteem

Flybusters werkt door middel van een systematisch en volautomatisch vernevelingsysteem, waarbij op gezette tijden het natuurlijke extract in de stal wordt gebracht. Het vernevelingssysteem bestaat uit een vat gevuld met een in water opgelost product, een timer en een pomp, plus een eenvoudig te monteren kunststof leidingsysteem met zeer exact werkende sproeikoppen.

Dier- en milieuvriendelijke producten

Flybusters adviseert een plantaardig extract als een effectief vliegenbestrijdingsmiddel. Het middel moet volkomen onschadelijk zijn voor mens en (warmbloedige) dieren, maar zeer effectief tegen vliegen. Omdat natuurlijk pyrethrum onder invloed van ultraviolette straling, dat een deel uitmaakt van ons zonlicht, binnen twee uur wordt afgebroken, is er geen sprake van residuvorming. Dat heeft tot positief neveneffect, dat vliegen geen kans hebben om resistentie tegen het middel op te bouwen. De werkzame stoffen zijn natuurlijke pyrethrinen. Deze worden fijn door de ruimte verdeeld.

De bestelling van het pompsysteem hangt samen met het aantal boxen in uw stal. Geeft u daarom bij een aanvraag het aantal boxen aan ons door. Wij bieden u dan een offerte aan op maat.