Standpalen

Op zoek naar standpalen? Deze zijn te verkrijgen op Horsefriend! Deze aanbindpalen voor paarden, ook wel bekend als wasplaats palen, zijn cruciaal voor de dagelijkse verzorging van je paard. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aanbindpalen van topkwaliteit die aan al je eisen voldoen.

5 resultaten

|
Sorteer op:
Producten per pagina:

Aanbindpaal paard

Onze aanbindpalen voor paarden zijn speciaal ontworpen met de veiligheid en het comfort van zowel het paard als de verzorger in gedachten. Een aantal van onze standpalen zijn gegalvaniseerd en bestand tegen de kracht van een paard. Daarnaast is de kans op verwonding kleiner doordat de standpaal aan de bovenzijde rond is afgewerkt en dicht is gelast. Dankzij hun stevige constructie hoef je je geen zorgen te maken over losraken of breken.

Wasplaats palen voor paarden

Deze aanbindpalen zijn essentieel voor de wasplaats. Ze bieden de mogelijkheid om je paard veilig vast te maken tijdens het wassen, borstelen of bij de hoefsmid. Dit zorgt niet alleen voor de veiligheid van je paard, maar maakt ook het verzorgingsproces efficiënter en handiger.

Standpalen kopen bij Horsefriend

In ons assortiment vind je diverse soorten wasplaats palen voor paarden om aan je specifieke behoeften te voldoen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een enkele paal voor kleine wasplaatsen of een veiligheidspaal. Onze standpalen zijn per stuk te verkrijgen en zijn voorzien van een standaard voetplaat. Naast standpalen is het ook mogelijk om binnenboxen, buitenstallen, poets- en wasplaatswanden en voersystemen te kopen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste standpaal voor jouw paarden.